perjantai 3. lokakuuta 2014

POSTIA POSTIA POSTIA!!

Moikka!

LIIAN PITKÄ aika on kulunut edellisestä postauksesta (taas sanon näin... :( ). Sen takia postattavaa on kertynyt, joten nyt siis aiheeseen. Postissa on tullut monena eripäivänä jotain ihanaa, tässä vähän kuvia ja kommentteja ;)Jo kauan sitten sain Kakkumonsterilta tuliaisia Budapestista, ihanassa paketissa. Paketissa oli aivan ihana muistikirja, joka on itseasiassa unkarilaista käsityötä, sekä ihanat kakkupalakorvikset ja ihanan, käsinkirjoitetun kirjeen. Niiden kaikkien ihanuuksien lisäksi oli kortti Balaton järveltä. Kiitos ihanainen aivan ihanasta paketista! Taas kerran, rakastanrakastanrakastan! ♥ Paljon haleja ♥ Lisää Kakkumonsterin reissusta voit lukea täältä.Pari päivää sitten mulle oli tullut monen monta kirjettä, ihanaa! Yksi niistä oli Eviran myöntämä hygieniaosaamiskortti (kävin tekemässä kokeen ja nyt kortti&todistus tuli postissa!! jee!). Mutta sitten siellä oli kaksi jännää kuorta. Toisessa oli kirje/kortti mun uudelta parilta, jossa hän kertoi saaneensa mun tiedot tälle kierrokselle. Toisesta kuoresta arvasin lähettäjän, koska postimerkissä oli ihanan nami-hiiren kuva! Sisältä paljastui kaunis kortti ja viesti. Kiitos molemmille!


 Hih, kuka meistä ei kuulu joukkoon? ;)

                       


No, eilen laatikkoon kopsahti lisää ylläreitä! Sain mun sly-paketin! Mitä?! Nyt jo?! Kiljaisin riemusta ja kipitin postiin hakemaan pakettia. Vähän postin tätiä hymyilytti kun mulla oli hymy korvissa ja nappasin paketin äkkiä..ja taisin alkaa avata sitä jo siinä sitten heti :D Paketista paljastui vaikka mitä kivaa! Ja paljon ihan pöllöjä pöllöjä ♥ Sain paketissa supervärikkään nuolijan, Cloetan suklaata, kaakaojauhepusseja (oikeesti niitä oli kaksi, mutta join toisen tänään matikan tunnilla ja oli muuten ihan luxushyvää :3),  paketin dominoita, ohjeen pöllömuffinsseihin ja ihanan tosi pöllön kortin ja vielä pöllömmän heijastimen. Nyt muutkin tien päällä liikkujat huomaa mut, kun mulla on ihana pöllöheijastin (on muuten tarpeen näin iltahämärissä!!), hih ♥ En oikeen tiedä, miten voisin kiittää pariani ihan huipusta paketista. Joten kai mun täytyy yrittää, vaikka tiedän että tää ei riitä; PALJON PALJON KIITOKSIA IHANA PARI!!! ♥♥ Rakastan pakettia ja pöllöjä ja suakin, kun oot ihan huippu! KIITOS! Paljon haleja ♥
Täytyy muuten vielä vähän kehaista parini piirustustaitojani ;) Sun piirrokset on tosi hienoja! Ihanaa että oot jaksanut piirtää ja nähdä vaivaa ♥ Nää on ihan huikeen hienoja!


Tälläistä postia, paljon ihania juttuja! Muistakaa tekin heijastimet, ettei kukaan teistä ihanista joudu listoille! ♥

Pus, Raita

12 kommenttia:

 1. Oi kun ihanaa postia sinulle tullut, hieno juttu tuo hygieeniatodistus-juttu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Tetpaikkaa varten hankin hygieniapassin, vaikka onhan siitä tulevaisuudessa muutenkin paljon hyötyä :)

   Poista
 2. Ihanan ja makean paketin oli uusi parisi heti alkuun lähettänyt !

  VastaaPoista
 3. Ei pöllömpi Ü paketti ! Hauskat piirrokset !

  VastaaPoista
 4. Ihania paketteja olet saanut! :) kiva kun pidit Unkarin tuliaisista! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oon! :D No pidin, ihan tositosi paljon!! KIITOS ♥♥♥

   Poista
 5. Ihanaa kun pidit paketista ja piirroksista :3 Toivoen.Slysi

  VastaaPoista
 6. Ihana paketti! Varsinkin nuo pöllöt<3

  VastaaPoista