maanantai 2. joulukuuta 2013

2. luukku / Joulukalenteri

Tämän päivän luukusta paljastuu joululaulu. Yksi niistä monista, joista pidän kovasti! Tämä on joskus tullut esitettyä isossa kuorossa joulukonsertissa ♥

-Raita

4 kommenttia:

 1. Tämä laulu on ihana! Olen soittanut sitä poikkihuilulla juurikin tänä syksynä ja siinä on jotenkin niin hyvä saundi. Tämä sinun joulukalenteri on ihana ja odotan innolla aina mitä seuraavana päivänä paljastuu. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, ihan superkiva! Ai sä soitat poikkihuilua? Mielenkiintoista :) Oletko soittanut kauan? Itse soitan trumpettia, reilut viisi vuotta olen soitellut. Rakastan orkesterissa soittamista ♥ Hih, kiitos! Ainakin on yksi joulukallendaari seuraaja ;)

   Poista
  2. Mulla on menossa nyt kolmas vuosi, kun soitan poikkihuilua. Itse asun sen verran pienellä paikkakunnalla niin täällä ei ole orkesteria, mutta porukassa soittaminen on tosi kivaa. Olen aina halunnut kokeilla trumpetin soittoa, sillä se on niin kivan kuuloinen ja oloinen soitin. Ehkäpä vielä joku päivä saan kokeillakkin sitä. Kiitos, että sinäkin olet käynyt kommentoimassa minun joulukalenteria. =)

   Poista
  3. Hih, trumpetti on mielestäni kiva soitin. Sopii mulle :D Mutta pidän myös huilusta ja monista muista soittimista!

   Poista