keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Lokakuun paketti ! /Nuorison SLY


Hain alkuviikosta saapuneen paketin postista. Olen ollut kuumeessa, joten siksi postaus kesti. Ihana parini oli sujauttanut pakettiin mustia candy melts -nappeja, lepakkomuotit, pätkiksiä, sekä kivan kortin!

Parikseni paljastui Helmi, eli Minityyppi Sweet team -blogista!

Kiitos ihanasta kierroksesta!


-Raita

15 kommenttia:

 1. Ei vitja miten ihana paketti ja nuo lepakot... siistejä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! En malta odottaa, että pääsen värkkäämään lepakoita, hih :3

   Poista
 2. Hyvä toteutus paketille - parisi on miettinyt tarkkaan!

  VastaaPoista
 3. Ompas hauskan näköinen paketti! Mielenkiintoiselta näyttää varsinkin nuo "palapeli(?)" lepakot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Palapelilepakot, kiva nimitys, alankin käyttää sitä ! Mutta niitähän ne ovat! :3

   Poista
 4. Kelle sinä itse lähetit paketteja?

  VastaaPoista
 5. Kiva kun pidit! :)
  Meillä on sinulle haaste blogissamme! :)

  http://www.sweetteams.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Kivannäköinen paketti! =) Oliko sinun mielestäsi muuten noi mustat candy meltsit aikalailla violetin sävyisiä? Minulla ne ei ainakaan ihan sysimustia olleet.. Mutta ovat kyllä toimineet ihan hyvin esim. cake popsien valmistukseen. Mustista fudgekarkeista tosin voi valmistaa ainakin mustaa massaa, jos ei halua käyttää sokerimassaa ym. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm..Nyt en muista. Täytyykin tutkia heti kun pääsen kotiin! (: Mustista fudgekarkeista..totta! Ei tullut heti edes mieleen :) Pitäisiköhän ottaa riski ja kokeilla sitä? Laittaisi sen mutta ostaisi kuitenkin sokerimassan varulta kaappiin.. Hei miten se, tuleeko siitä sitkeä? Vai onko se pehmeä ja minkä makuinen?

   Poista
 7. Fudgekarkeista tulee ihan täydellinen massa! Jos sitä löytyis joka sävyssä, niin en muuta massaa käyttäiskään. =D Se on myös tosi helppo työstää. Paitsi se on jotenkin sen verran paksua, että ihan yhtä pikkutarkkaa työtä sillä ei voi tehdä kuin sokerimassalla. Sitä kannattaa aina olla kaapissa varalta. ;) Massa ei ole yhtään sitkeä. Maistuu ihan fudgekarkeilta, sillä joukkoon lisätään vain tilkka kermaa. Muuten massa on ihan vain sulatettuja fudgeja. Mustista fudgeista tehty massa alkoi jotenkin sulaa jääkaapissa ja valui hiukka lautaselle. Mutta onneksi kakku tuli omalle porukalle. Toffeefudgeista tehty massa ei ole minulla koskaan sulanut tai liuennut. Fudgeja taitaa löytyä vielä sit tummanruskeina. Kantsii kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua on kamalan vaikea houkutella ja ylipuhua juttuihin mukaan, joten toi fudgemassa on koekilta hetinytpian! :D Aika hassua että se alkoi sulaa, oliko se sulla kauan jääkaapissa? Kun ajattelin, että pyöräytetään massa päälle ja olisi muutaman tunnin jääkaapissa ja sitten vaan koristeet päälle.. Mitä luulet, kerkiääkö sulamaan?

   Poista
 8. Heipparallaa!
  Haluaisin ilmoittaa sinulle, että olet saanut parin nuorison SLY:n kolmannelle kierrokselle.
  Mukavaa joulun odotusta!
  T: SLY:si

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iiik! ihanaa mahtavaa! en malta odottaa ekaa pakettia ♥

   T: Raita

   Poista