torstai 15. elokuuta 2013

Elämäni ensimmäiset kukkaset !

Tein siis lomalla sokerimassasta kukkasia. Sain aikaseksi kolme ruusua + lehtiä reilussa kahdessa tunnissa! Heh, aikaahan siihen tärvääntyi paljon. Ehkä toi ei ole niin paha, kun ottaa huomioon ensikertalaisuuteni? Tässä on siis kukat..

Tein kukat muottia apuna käyttäen. Muotin nimi on ilmeisesti omenankukkamuotti, ellen ole ihan väärin ymmärtänyt? En oikein mistään löytänyt vinkkejä siihen, miten sen toteutan. Pitkän etsimisen jälkeen löytyi Kakkumonsterin blogi. Kyselin asiasta ja hän lupasi tehdä tutoriaalin. Se löytynee täältä.

Kiitos vielä Kakkumonsteri! ♥

Ehkä vauhtini nopeutuu..saas nähdä!

-Raita

3 kommenttia:

 1. Hienosti olet onnistunut ! Tästä on hyvä jatkaa.
  Ajan voisi unohtaa kakun koristeita tehdessään. Hitaasti hyvää tulee.....lopputulokset kerta toisensa jälkeen palkitsevat!
  Muuten aikuisten SLY sivuilla on aika hyviä vaiheohjeita, kun kierroksella jaettiin Cake -lehteä...etsin ja laitan linkin!

  VastaaPoista
 2. .......tässä pikaohjetta kuvin linkkisivut melko lopussa: http://originaalisly.vuodatus.net/sivut/cake-craft-deco-lehti. Osa kuvista hävisi serveripulmien aikana, mutta etsin tai otan uusia kuvia seuraavan kerran :D !

  VastaaPoista
 3. Hienosti onnistuneet! Varsinkin toi vihreä on ihana. =) Kiva että pystyin olemaan avuksi. Alussa tosiaan kannattaa ottaa tarpeeksi aikaa koristeiden tekoa varten. Homma sitten ajan kanssa nopeutuu. Linkitän blogisi, jotta voin tulla uudestaankin ihailemaan teoksiasi. =)

  VastaaPoista